Velvet Love! πŸ˜β„οΈ

VELVET LOVE… Warm and so festive!! πŸ˜β„οΈ Garlands of Grace Headwraps offered in a stunning array of Velvets. From our Velvet Katherine TWIST to the Cecily’s Plum Forest Velvet and even the Ebony & Auburn Rose Velvet Heirloom Headwraps. Katherine’s Classic Velvet Headband is the perfect touch of festive for the everyday look and our new Katherine’s Velvet Knot is sure to become your favorite statement piece for the cold months ahead. Looking for a longer headcovering style? Try out the Gold Velvet Cowl Covering! πŸŒ¬β„οΈThe perfect Headwraps for for the Winter Season!Β Don’t forget… Garlands Of Grace HairWraps make the perfect Christmas Gifts! 🎁 SHOP NOW✨

Guaranteed Christmas USA Delivery for all orders placed on or before December 13th here at GarlandsOfGrace.com!

“And she shall bring forth a son, and thou shalt call his name Jesus: for HE shall save His people from their sins.”
Matthew 1:21